Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Rubus Phoenicolasius’ is een Japanse wijnbes. Het is een decoratieve klimplant die bovendien ook nog lekkere vruchten heeft. De Japanse wijnbes stamt werkelijk uit Japan en is nauw verwant aan braam en framboos. De vruchten zijn rood van kleur en zijn vers geplukt het smakelijkst. De vruchten hebben een wat flauwe, frisse, zoetzure smaak en zijn erg vitamine rijk. Ze voelen wat kleverig aan. Hoe donkerder de kleur des te meer smaak ze krijgen. De stengels van de Japanse wijnbes hebben stugge haren en zijn rood van kleur deze geven de plant een exotisch uiterlijk. Elk jaar bloeit de bes op het hout van het voorgaande jaar en maakt elk jaar weer nieuwe takken waar het jaar erop vruchten aan komen. Het hout wat vrucht gedragen heeft kan in de winter gesnoeid worden en de nieuwe takken kunnen in de winter blijven staan. De Japanse wijnbes bloeit elk jaar in mei en juni. Bijen en hommels zijn gek op deze plant als hij in bloei staat. De oogst is in juli en augustus. Hij houdt van een zonnige standplaats en staat het liefst in een humusrijke, vochtige grond.